Talvilepo

Kesäauto on taas saatu piiloon pimeää ja kylmää talvea. Talven työlistaa en ole sen kummemmin suunnitellut, mutta ensi kaudella hyökätään vielä kerran auton ruosteiden kimppuun ja sitten ajetaan ja nautiskellaan. Ehkä auton ulkoisen habituksen kohottaminen olisi myös paikallaan, eli rispaantuneiden puskurien sekä levikkeiden maalaus ja jos oikein hulluttelemaan heittäydyn, niin koko auton maalaus ei olisi pahitteeksi.

Ennen talvisäilytykseen kävin taas hakemassa autoon uuden leiman - voisi tuo katsastusfrekvenssi olla vaikka jotenkin ajokilometrien mukaan sovitettävissa, kun edellisestä katsastuksesta tuli ajettua alle 1000km! No, ilmaskos meni katsastus läpi - ja läpi meni myös takaiskareiden muutoskatsastus kynäjousille.

Tuosta alustasta muuten; se on ilmeisesti vähän matala tai siten pakoputki  on alkanut roikkua vähän, kun tuo tuntuu raapivan helposti korkeampiin kynnyksiin. No, alustaahan ei turhaan nosteta joten eiköhän joku putkipatentti ole taas kehitteillä. ;-)

Alustan toiminta on muuten oikein hyvä. Ehkä vähän kovalla puolella edelliseen verrattuna, mutta auton käyttö huomioiden se on ok. Joka puolella takaiskareissa olevat uniball -nivelet kolisevat kyllä varsinkin hiekkatiellä aika lahjakkaasti - kannattaa muistaa, jos käyttöautoon on alustasarjaa päivittämässä ja ajossa pienet kolinat tai natinat häiritsevät (ai mitenkö niitä ei ole Sierrassa muutenkin?).

Kommentit