Syysiskuun

Syysiltojen jo pimennyttyä olen vielä intoutunut säätämään muutamia pikkujuttuja auton kanssa jotta se olisi iskussa seuraavaan katsastukseen. Takavalojen hapettuneiden kantojen kanssa on mm. taiteiltu, mutta ne taitavat olla aika menetettyjä tapauksia. Joka tapauksessa kaikki valot löytyvät taas: parkit, jarruvalot, peruutusvalot ja sumari. Saa nähdä kuinka kauan ;-)

Aikaisemmin olin tilaillut käytettyinä varaosina sumuvalot radalla rikkomani tilalle - itse asiassa pudotin sen toisenkin hyllyltä joten minun oli löydettävä molemmat valot saadakseni tämän kuntoon. Kun aktiivisesti piti nettivaraosaa auki, niin tulihan ne valot jossain välissä vastaan ja sain ne jopa ostettua alta pois.

Nyt siis sipaisin sumarit jälleen paikoilleen, eikä tuosta jäänyt oikein jälkipolville kerrottavaa. Alkuperäisosa alkuperäiselle paikalle.


Takajousitusta nostin reilun sentin siitä mitä se oli ratapäivillä. Pitää käydä ajamassa autolla vähän ja katsoa, että onko korkeus nyt hyvä. Edellisellä jousituksellahan peräpää oli vähän pystyssä ja auto epähienosti etukenossa. Aikoinaan etujousitus oli taas niin korkea, että auto keuli rumasti - nyt kun on mahdollisuus säätää, niin säädetään sitten! ;-)

Nyt kun noita valoja taas joutuu käyttämään, niin tuo kuljettajan puoleinen on vähän hapettunut ja kaipaisi ehkä entraamista. Yksi asia lisää to-do listalle.

Kommentit