Talvisuunnitelmia

Auto on talvisäilytyksessä kuten kesäauton tähän vuodenaikaan tietysti kuuluukin. Talveksi otin itselleni muutaman homman:
  1. Hankin kattoluukun veivin tilalle Scorpion sähköisen moottorin kytkimineen. Moottori ei kuitenkaan sovi käsikäyttöisen mekanismin suojakotelon alle, joten kotelointi pitää toteuttaa uudelleen.
  2. Aikoinaan hankkimani Scorpion vaihteisto pitäisi laittaa autoon, mutta sen sähköinen nopeusmittari ei toimi Sierran vaijerin kanssa - mahdolinen ratkaisu olisi vaihtaa vaihteiston häntä vanhemmasta laatikosta.
  3. 2.8 pitää laittaa vaihtoon. Hankin viime keväänä 2.9 24v koneen, mutta se on ollut niin huonolla pidolla, että täydellinen remontti on tehtävä ennen asennusta. Talvikaudella koneistamolla voisi olla tällaiseen projektiin aikaa.
Näistä tavoitteista huolimatta seuraava kesä ajetaan autolla, ei pidetä sitä pukeilla koko parasta ajokautta kuten viime vuosina on päässyt käymään. Motivaatio kärsii pahasti, kun autolla ei pääse ajamaan. Pitkä leima tältä syksyltä auttaa tässä tavoitteessa kummasti -tein muuten kesällä henkilökohtaisen ennätykseni yhden vuoden katsastuskerroissa: 5 käyntiä katsastuskonttorilla samalla autolla. Onkohan siellä jotain kanta-asiakasohjelmaa olemassa josta voisi saada bonuksia tai vaikka jotain tukkualennusta, kun käyntejä on näin paljon? No, voitte arvata, että onko. ;-)

Ensi kesän työlistalle tulee kuitenkin auton ruostepaikkojen korjailua - sen etukulman yhteydessä korjaamani helma on melko varmasti samassa kunnossa toisellakin puolella. Samoin se takakontin lattian reuna apukuskin puolelta on varmaan aika valmis. Molemmat voisi korjata samalla kertaa, kun ottaa kerran työkalut esiin.

Kommentit