Kops

Kesän ensimmäinen ratapäivä Ahvenistolla oli kostealla radalla ja lopputulos näkyy kuvassa.



Suolenkin jälkeen sillan alle oikeaan kääntyvän karteen ulostulossa perä karkasi otteesta ja vastaohjaus tuli vähän myöhään - seurauksena oli pyörähtäminen ja luisu oikean puolen kaiteeseen. Onneksi vauhti oli pieni ja vahingot varsin maltilliset. Puskurin kannake oli murtunut ja tein siihen _ei niin kauniin_ paikkauksen. Tuo ei näy ulospäin, joten saa kelvata.

Otin tuosta kasaan painuneen etukulman pois ja löysin levikkeiden alta pientä ylimääräistä puuhaa. Tätä se on se vanhan auton harrastaminen, mutta tässä tapauksessa edellinen räkäkorjaus on kyllä tehty tarkoituksella niin huonoksi kuin vaan on osattu. :-(



Uusi kulma on itseasiassa vanha, se on kotoisin jostain 83-84 tietämiltä ja siten ihan passeli tähän autoon. Muuten osa oli hyvä, mutta kiveniskuja siinä oli aika lailla. Niiden paikkauksen ja maalauksen jälkeen alkoi jo näyttää vähän valoisammalta tämä kesä. :-)


Lopulta kiinnitin autoon viime syksynä ostani cosworthin maskin. Pientä sanomista siinäkin oli: mm. muutama halkeama jotka kolvilla sulattelin kiinni ja kiveniskemiä runsaasti. Valitettavasti valitsemani valkoinen sävy ei ollut ihan sama mitä autoon on joskus maalattu. Valitsemani sävy on lähinnä sävyä, mikä löytyy auton katosta: luultavasti alkuperäisväri.

Ei tuosta nyt ihan huono tullut, vaikka vähän on tekijänsä näköinen ;-) Ai niin, se alkuperäinen lokasuoja oli aika lailla menossa jo ilman kolhuakin...


Kommentit